Екип

Мениджмънт

Кенет Тъкман

Председател и Главен изпълнителен директор

Кенет Д. Тъкман гледа на света през очите на потребителите. През 1982 г. той решава да промени начина, по който бизнесът се отнася към грижата за клиента като бреме и източник на разходи и основава ТелеТек, за да промени начина, по който компаниите обслужват своите потребители.

С вроденото си разбиране за способността на данните и технологиите да свързват потребителите директно с даден бранд, Тъкман успява да види задаващата се на хоризонта революция в сферата на грижата за клиента и да създаде компания, която да поведе тази революция. Неговото разбиране за клиента като за ключов фактор в бизнеса кара ТелеТек да се стреми към технологични иновации и оперативно съвършенство. С един цялостен подход, който комбинира стратегия, процес, технология и възможности за изпълнение, ТелеТек помага на своите 1000 клиенти по цял свят да превърнат особеностите на клиентското обслужване в конкурентно предимство, което да осигури лоялността на потребителите и дългосрочен устойчив икономически растеж.

Тъкман е председател на борда на директорите и главен изпълнителен директор на ТелеТек.

Реджина Паолио

Изпълнителен вицепрезидент, главен административен и финансов директор

Като главен финансов и административен директор и изпълнителен вицепрезидент на ТелеТек, Реджина Паолио отговаря за финансите и счетоводните функции, както и за човешкия капитал, сливанията и придобиванията на компанията.

Преди да стане част от екипа на ТелеТек, Паолио е главен финансов директор и изпълнителен вицепрезидент на TriZetto Group, Inc., частна компания за предоставяне на технологични решения за здравната индустрия. Тя също така е заемала позициите CEO, CFO и други изпълнителни ръководни функции в General Atlantic. Преди General Atlantic, Паолио е CFO, COO и изпълнителен директор на Creditek. След като Creditek бива придобита от Genpact (NYSE: G), Паолио става изпълнителен вицепрезидент на отделите „Revenue Cycle“ и „Mortgage Services“. Преди Creditek, Паолио е главен финансов директор и изпълнителен вицепрезидент на корпоративните услуги в Gartner, Inc. (NYSE: IT).

Мартин Дегето

Изпълнителен вицепрезидент “Управление Обслужване на клиенти”

Мартин Ф. Дегето, 55, е главен оперативен директор и изпълнителен вицепрезидент “Customer Management Services“ – най-големият бизнес сегмент на ТелеТек. Г-н Дегето заема позицията изпълнителен вицепрезидент Операции през 2010 г., след което, през 2012 г., поема отговорността и за информационните технологии на ТелеТек. Между 2008 г. и 2010 г., г-н Дегето е изпълнителен вицепрезидент и главен оперативен директор на търговския отдел на Connextions, Inc. – частна компания за технологични и бизнес услуги в сферата на здравеопазването. Преди Connextions г-н Дегето прекарва почти десетилетие в Convergys Corporation, (NYSE: CVG), където заема различни ръководни позиции, като връхната точка в кариерата му е ролята на старши вицепрезидент за Северна Америка и Европа, която той заема в периода между 2003 и 2008 г. Преди Convergys, г-н Дегето е изпълнителен директор на American Express Company и AT&T/American Transtech. Г-н Дегето притежава бакалавърска степен по „Професионален мениджмънт“ от NOVA Southeastern University.

Майкъл Уелман

Главен директор „Човешки ресурси“

Майкъл Уелман ръководи международната организация “Човешки ресурси“ с акцент върху изпълнението на иновативна и далновидна стратегия, която има за цел да привлече най-добрите таланти и да развие, възнагради и задържи повече от 43 000-те служители на ТелеТек. Уелман има впечатляваща биография и над 20-годишен опит в създаването на корпоративна култура, която се различава от традиционните методи за управление на човешките ресурси и е фокусирана върху ангажирането на сърцата и умовете на служителите, за да създаде корпоративната култура, която движи бизнеса напред.

Преди да стане част от ТелеТек, Уелман заема ръководни позиции в сферата на здравеопазването, обслужването на клиенти и хотелиерството и отговаря за мащабни стратегии за развитие и управление на човешките ресурси, планиране на приемствеността, организационно развитие и промени в човешкия капитал. Предходният му опит включва ръководни роли в Wellcare Health Plans, Convergys, Sitel, Planet Hollywood International и Hyatt Hotels Corporation.

Джуди Ханд

Изпълнителен вицепрезидент, Customer Growth Services

През април 2007 г. Джуди Ханд става Президент и Генерален мениджър на Revana®, част от TeleTech Growth Services.

Ханд има повече от 20 години опит в продажбите, услугите и маркетинга за компании и потребители на всички нива. Нейният предишен опит на ръководни позиции включва Старши вицепрезидент Продажби в AT & T, вицепрезидент на AT & T Бизнес услуги за малки и средни пазари, Старши вицепрезидент на отдела за продажби и обслужване на клиенти в Qwest за малкия бизнес и потребителските пазари, Главен маркетинг директор на US WEST Dex и Изпълнителен директор на Solutions Marketing и Директор „Развитие на пазарни стратегии“ за US WEST.

Робърт Хименез

Изпълнителен вицепрезидент, Customer Strategy Services

Робърт Хименез е отговорен за развитието на консултантската практика на ТелеТек и осигуряването на осезаеми резултати за нашите клиенти чрез интегриране на консултантски и технологични услуги, обслужване на клиенти и решения за бизнес развитие. Хименез има повече от 20 години опит в разработването и доставката на потребителски услуги.

Преди да стане част от екипа на ТелеТек, Хименез е международен вицепрезидент Потребителски услуги в Genpact. На тази роля той разработва иновативни мултиканални решения, които водят до по-добър NPS резултат, клиентска удовлетвореност и лоялност. Преди Genpact, Хименез заема ръководни позиции в Tatum Consulting, EMC Consulting, Capgemini и IBM.

Маргарет МакЛийн

Изпълнителен вицепрезидент, Customer Growth Services, Старши вицепрезидент, Главен юрисконсулт и Главен директор „Управление на риска“

Маргарет МакЛийн отговаря за улесняването на растежа на ТелеТек и инвестиционните цели от правна гледна точка. Тя съветва Борда на директорите и ръководния екип по въпроси като корпоративно управление, сливания и придобивания, правна рамка и управление на риска.

МакЛийн идва в ТелеТек от CH2M HILL, глобална компания в сферата на строителството и мениджмънта, оценена на 7 милиарда, където тя е Главен юрисконсулт. Преди CH2M HILL, Маклийн е партньор M & A, Финанси в Холм Roberts & Оуен, LLP (сега известна като Bryan Cave LLP), голяма адвокатска кантора, представляваща клиенти в и извън САЩ.

Стив Полема

Старши вицепрезидент, Customer Technology Services

Стив Полема ръководи разработването, изпълнението и рентабилността на отдел Customer Technology Services. Полема има над 25 години опит в системната интеграция и управленското консултиране, включително значителен опит в разработката и поддръжката на системи, управлението на проекти, бизнес планиране и развитие.

Полема се присъединява към ТелеТек през 2011 г., когато компанията придобити eLoyalty, LLC. Преди това той заема различни позиции в MarchFirst и Accentur.